Aktiviteter under 2019

Här finns alla aktiviteter vi planerat för under 2019

• Torsdag 6 juni klockan 18.00. Nationaldagen firas i Hembygdsparken, Nyholmsberg. Mona Wallinder är högtidstalare. Sång av kyrkokören, under ledning av kantor Bodil Karlsson. Kaffeservering och lotterier.
  • Tisdag den 11 juni klockan 18.00. Byvandring. Björnaholmen. Ta med med fika-korg.
  • Söndag den 7 juli klockan 15.00. Underhållning i Hembygdens hus. Sång, musik och tal med Roland Freed och Per-Arne Knutsson.
  • Lördag den 3 augusti klockan 12.00–15.00. "Sandsjö marken" som hålls i Sandsjö bygdegård där vi medverkar med ett bokbord.
  • Söndag 4 augusti klockan 15.00. Friluftsgudtjänst på Nyholmsberg. Ta med fika-korg.
  • Söndag 11 augusti klockan 15.00. Underhållning i Hembygdens hus, med sång, musik och allsång tillsammans med Ann-Cristin Simonsson.
  • Torsdag 22 augusti klockan 18.00. Byavandring i Djurseryd med samling på på ladugårdsbacken. Ta med fika-korg.
  • Söndag den 25 augusti klockan 10.00–15.00. Medeltidsdagen i Norra Sandsjö.
  • Söndag den 1 september kockan 15.00. Kyrkogårdsvandring i Bodafors. Guider från hembygdsföreningen medverkar. Kyrkan bjuder på fika.
  • Söndag den 8 september. Kommunrundan i samarbete med Almesåkra hembygdsförening. Mer upplysningar via annons och affischer i september.
  • Lördag 14 september. Bodaforsdagen. Öppet hus i Hembygdens hus. Kaffeservering.
  • Tisdag den 8 oktober klockan 19.00. Hembygdskväll i Sandsjö Bygdegård, i samarbete med Bygdegårdsföreningen. "Farfar och jag" Författare Per-Olof Högstedt berättar om Pelle Näver. Kaffe och äppelkaka, lotterier.
  • Lördag 9 november klockan 14.00–17.00. Öppet hus i arkivet, Hembygdens hus. Visning av foton och dokument. Kaffeservering.
  • Lördag 30 november klockan 11.00–16.00. Jul i huset på Emåns Ekomuseum. Vi har ett bord på platsen.